160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karadenizin en büyük orman deposu Sinopta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karadenizin en büyük orman deposu Sinopta
Abone ol
Tarakçı Orman Deposu

Sinop’un Ayancık ilçesinde geçen ay açılan Tarakçı Orman Deposu’nun, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük orman deposu olduğu belirtildi.

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur ve muhtarlar ile birlikte, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu’nu ziyaret etti.

23 Hektar alanda kurulu, 120 bin metreküp emval kapasitesine sahip orman deposu sahasında incelemelerde bulunan Vali ve beraberindekiler, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Orman deposunun, Türkiye’deki en büyük 5 orman deposundan biri olduğu da öğrenildi.

Toplam 230 dönüm alana sahip olan Ayancık Tarakçı Orman Deposu, geçen Temmuz ayında hizmete açılmıştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adananın kedisi de asabi Önceki Haber

Adananın kedisi de asabi

Antalyada incir hasadı başladı Sonraki Haber

Antalyada incir hasadı başladı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar