160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karacasulu çocuklar, Büyükşehirin tiyatrosuyla eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacasulu çocuklar, Büyükşehirin tiyatrosuyla eğlendi
Abone ol
Aydın'ın Karacasu Ilçesinde Sahnelenen 'tıngır Mıngır ülke' Isimli çocuk Tiyatrosunda, Karacasulu çocuklar Unutulmaz Bir Gün Geçirdi.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde sahnelenen ’Tıngır Mıngır Ülke’ isimli çocuk tiyatrosunda, Karacasulu çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen tek perde çocuk oyunu "Tıngır Mıngır Ülke", Karacasu Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluştu. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı da çocuklar ve veliler ile birlikte oyunu izleyerek, sanatsal etkinliğe ortak oldu. Oyun sonunda Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibine emeklerinden dolayı çiçek takdim eden Başkan Büyükyapıcı, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlik ile ilgili Karacasu Belediyesi’nden yapılan paylaşımda "Bu anlamlı etkinliğin Karacasu’da gerçekleşmesini sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz. Sanata ve çocuklarımızın kültürel gelişimine katkı sunan bu tür etkinliklerin ilçemizde devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ege Kariyer Fuarı 50 bin öğrenciyi teknoloji ve iş dünyası ile buluşturdu Önceki Haber

Ege Kariyer Fuarı 50 bin öğrenciyi tekno...

Akademisyenlerin en özel günü Sonraki Haber

Akademisyenlerin en özel günü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar