160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaptan koltuğundaki Narin ve Afiyet teyzeler köy yoluna ilk asfaltı döktü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaptan koltuğundaki Narin ve Afiyet teyzeler köy yoluna ilk asfaltı döktü
Abone ol
Bilecik'in Bekdemir Köyünde Yaşayan Narin Ve Afiyet Teyzeler, Vali şefik Aygöl Ile Birlikte Asfalt Serimi Aracına Binerek Köy Yoluna Ilk Asfaltı Kendileri Döktü.

Bilecik’in Bekdemir köyünde yaşayan Narin ve Afiyet teyzeler, Vali Şefik Aygöl ile birlikte asfalt serimi aracına binerek köy yoluna ilk asfaltı kendileri döktü.

Bilecik Merkez’e bağlı Bekdemir köyünde gece boyunca devam eden sıcak asfalt serimi, vatandaşlar ve İl Özel İdaresi çalışanlarının yoğun çabasıyla sürdü. Kent genelinde 65 kilometrelik yol hedefinde sona yaklaşılırken, geceye Narin Gür (70) ve Afiyet Bağırkan (60) teyzeler damga vurdu. İkili Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile birlikte asfalt serimi aracına binerek, köylerindeki ilk asfaltı kendileri döktü.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik genelinde sürdürülen 65 kilometrelik yol yapım hedefinde sona yaklaşıldığını ve sadece 4 kilometrelik bir bölümün kaldığını belirtti. Aygöl, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bekdemir köyündeki bu çalışmamız da bunun bir örneği. Gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gece de devam eden sıcak asfalt serimi, köy halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılanırken, yolların kısa sürede tamamlanması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lüks araç iade edildi, söyleşi israfına dur denildi Önceki Haber

Lüks araç iade edildi, söyleşi israfına...

Ege Üniversitesi dünyada ilk binde Sonraki Haber

Ege Üniversitesi dünyada ilk binde

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar