160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kapıda ödeme yöntemiyle 85 bin 750 TL dolandırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kapıda ödeme yöntemiyle 85 bin 750 TL dolandırıldı
Abone ol
Artvin’in Hopa Ilçesinde Yaşayan Bir Vatandaş, Kapıda ödeme Yöntemiyle Yaptığı Alışverişin Ardından Kredi Kartından 85 Bin 750 Tl çekilmesiyle Dolandırıldı.

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan bir vatandaş, kapıda ödeme yöntemiyle yaptığı alışverişin ardından kredi kartından 85 bin 750 TL çekilmesiyle dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede uzun yıllardır esnaflık yapan ve yerel bir gazete sahibi Yüksel Yeğen, 21 Ekim akşamı bir market uygulaması üzerinden bin 90 TL’lik sipariş verdi. Siparişin evine teslim edilmesi üzerine ödemeyi kapıda kredi kartıyla yapan Yeğen, işlemin ardından yaklaşık iki saat sonra bankasından hesabından yüklü miktarda para çekildiğine dair mesaj aldı.

Durumu fark eden Yüksel Yeğen büyük şaşkınlık yaşadı ve ne olduğunu anlamak için hemen bankasıyla iletişime geçti. Olayın ardından yaşadıklarını anlatan Yeğen, "Evime sipariş getirdiler, ödemeyi kapıda pos cihazıyla yaptım. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra telefonuma hesabımdan yüksek miktarda para çekildiğine dair mesaj geldi. Şoke oldum. Söz konusu işlemlerde kartından 40 bin TL ve 45 bin 750 TL olmak üzere toplam 85 bin 750 TL bir firma tarafından çekilmiş. Olayın ardından kartlarımı iptal ettirdim. Durumu hem banka ve polis ekiplerine bildirdim" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otobüs terminalinde uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı Önceki Haber

Otobüs terminalinde uyuşturucu operasyon...

Ünlü Şef Fikret Özdemirden huzurevi sakinlerine lezzet dolu ziyafet Sonraki Haber

Ünlü Şef Fikret Özdemirden huzurevi saki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar