160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kapalı köy yolunu eğlenceli bir yöntemle kendileri açtılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kapalı köy yolunu eğlenceli bir yöntemle kendileri açtılar
Abone ol
Gümüşhane’nin Torul Ilçesinde Kardan Kapanan Köy Yolunu Açmak Isteyen Köy Sakinlerinin Bulduğu Pratik Ve Eğlenceli çözüm Izleyenleri Gülümsetti.

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde kardan kapanan köy yolunu açmak isteyen köy sakinlerinin bulduğu pratik ve eğlenceli çözüm izleyenleri gülümsetti.

Gümüşhane’nin Torul ilçesinin Atalar Köyü ve Cebeli Köyü arasındaki bağlantı yolu kar yağışı nedeniyle kapandı. İki köy arasındaki yolu açmak isteyen köy sakinleri ise pratik ve bir o kadar da eğlenceli bir çözüm yolu buldu. "Her şeyi devletten beklememek lazım" diyen köy sakinleri bir jipin arkasında bağladıkları yol açma aparatına binerek hem karla kapanan yolu açtı hem de karda kaymanın keyfini çıkardılar. Gençler o anları da sosyal medyalarında paylaştılar.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda refüje çarpan otomobilin sürücüsü yarandıÖnceki Haber

Vanda refüje çarpan otomobilin sürücüsü...

Milletvekili Ün; “Aile bütünlüğü korunmalı”Sonraki Haber

Milletvekili Ün; “Aile bütünlüğü korunma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar