160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kapak açılınca hafriyat kamyonundaki molozlar yola döküldü, o anlar kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kapak açılınca hafriyat kamyonundaki molozlar yola döküldü, o anlar kamerada
Abone ol
Hatay’da Seyir Halde Ilerleyen Hafriyat Kamyonu, Yola Moloz Yığınlarını Döktüğü Ve Arkasına Bakmadan Kaçtığı Anlar Güvenlik Kameralarına Yansıdı.

Hatay’da seyir halde ilerleyen hafriyat kamyonundan kapağın açılmasıyla yola moloz döküldüğü anlar kamera yansıdı.

Olay, Antakya çevreyolu Ekinci Mahallesi kavşağı mevkiinde yaşandı. Trafikte seyirde halde olan hafriyat kamyonunun arka kapağının açılmasıyla yola moloz döküldü. Yolu kaplayan molozların döküldüğü anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı. Molozun döküldüğü esnada kısa mesafede bir aracın bulunmaması muhtemel bir kazanın önüne geçti. Kaldırımda bulunan 2 vatandaşa moloz parçalarının isabet ettiği ve herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi. Yola saçılan molozlar, kamyon sürücüsü ve ekipler tarafından toplandı.

“Kamyondan moloz yığınları ve büyük taşlar döküldü”

Kamyonun molozu dökerek ilerlediğini ifade eden vatandaş Sergen Bağdadi, “Burası Ekinci kavşağında oldu. Kamyonlar sürekli burada bu şekilde tavırlar sergiliyor. Kamyonlar üzerlerini kapatmadan o şekilde geçiyorlar. Kamyondan moloz yığınları ve büyük taşlar döküldü. Bu moloz yığınları kazalara sebebiyet veriyorlar. Yetkililerden kamyonların kapanmasında daha dikkatli olmasını istiyoruz. Kamyonlar çok büyük tehlike saçıyorlar. Burada dökülen taşlar dükkanın camını çatlattı. Dökülen taşlar araçlara sekiyor. Yetkililer kamyonlara karşı biraz daha sıkı davransınlar. Kamyonların üzerlerini örtmeleri gerekiyor. Hız limitlerine hiçbir şekilde uymuyorlar” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arnavutköyde zabıta ekiplerinden pazar alanlarında denetmiÖnceki Haber

Arnavutköyde zabıta ekiplerinden pazar a...

Kışa, hastalıklarından korunmak için doğru beslenme ile bağışıklık sistemimizi güçlendirinSonraki Haber

Kışa, hastalıklarından korunmak için doğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar