160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kantin ve yemekhane çalışanlarına ilk yardım eğitimleri verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kantin ve yemekhane çalışanlarına ilk yardım eğitimleri verildi
Abone ol
DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN OKULLARDA VE KURUMLARDA KANTİN VE YEMEKHANE ÇALIŞANLARINA İLK YARDIM EĞİTİMLERİ VERİLDİ.

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarda ve kurumlarda kantin ve yemekhane çalışanlarına ilk yardım eğitimleri verildi.


Düzce’de okullarda ve Milli Eğitime bağlı kurumlarda ilk yardımın öneminin daha iyi bilinmesi açısından başlatılan eğitimler devam ediyor. Bu çerçevede, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlığı ve Güvenliği birimleri tarafından yemekhanelerde ve kantinlerde görevli olan personellere ilk yardım eğitimi verildi. Hayat boyu öğrenme programı çerçevesinde verilen ilk yardım eğitimlerinde okullarda veya kurumlarda oluşabilecek olumsuz durumlarda ilk müdahalenin yapılması için bilgilendirmelerde bulunuldu. İl genelindeki tüm okullarda ve kurumlarda bu çalışmanın yapılacağını belirten ekipler, yarıyıl tatili boyunca eğitimleri tamamlamayı hedefliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Komşum projesi ile yüzlerce ailenin yüzü güldüÖnceki Haber

Komşum projesi ile yüzlerce ailenin yüzü...

Polis, dezavantajlı çocukların yüzünü güldürdüSonraki Haber

Polis, dezavantajlı çocukların yüzünü gü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar