19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?
Abone ol
Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?

 Kanada’ya seyahat etmek isteyen tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının pasaport türü her ne olursa olsun muhakkak suretle seyahat amacına uygun olan Kanada vizesine ihtiyacı vardır.

 Yaygın inancın aksine Kanada vizesi sahibi olmak hiç de zor değildir.  Kanada Konsolosluğunun istediği düzende gerçekleştirilecek Kanada vizesi başvuruları sayesinde çok kısa sürede uzun süreli Kanada vizesi sahibi olabilirsiniz.

 

Kanada Vize Başvurusu Nasıl Yapılır ?

 

Başvuru formu çoğunlukla seyahat amacınıza yönelik sorulardan oluşmaktadır. IMM 5257 genellikle şu soruları içerir: başvuru sahibi hakkında bilgi: ziyaretin amacı ve gezinin planı; sağlık durumu, sabıka geçmişi veya askerlik bilgileri gibi sorulardan oluşmaktadır. Vize başvuru formunda sorulan tüm sorular eksiksiz ve doğru biçimde doldurulmak zorundadır. Kanada vize başvuru doldurulduktan sonra imzalanmalıdır.(İnternet üzerinden vize başvurusu yapılması durumunda başvuru formunun yazdırılması ve imzalanması gerekmez. PDF formatında kaydedilmeli ve daha sonra hesabınıza elektronik olarak eklenmelidir). Başvuru formunun tüm sayfaları, barkodu içeren sayfalar dahil, hatasız olarak yazdırılmalıdır. Yaşına bakılmaksızın gezideki her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulur.

 Ardından ilgili evraklar ve başvuru formuyla birlikte ilgili birimlere teslim edilerek Kanada vizesi başvurusu gerçekleştirilmiş olur.

 

Kanada Vizesi Alabilir Miyim ?

 Vize başvuruları tamamen şahsın kendisi ve belli standartlara bağlıdır. Seyahat amacını karşılayan, gerekli maddi güce sahip olan, gidip, geri dönebileceğinizi belgelendirebiliyorsanız Kanada vizesi sahibi olmanız için gereken şartları karşılıyorsunuz demektir.

 

Kanada Kültür Merkezi İle Güvenle Başvurun

 Başta Kanada turist vizesi olmak üzere Kanada vizesi başvurusu yapmak deneyim ve güven gerektirir. Kanada Kültür Merkezi, 10 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimiyle Kanada turist vizesi ve Kanada vizesi başvurularınızı alanında uzman danışmanlarıyla birlikte Kanada Konsolosluğunun istediği düzende gerçekleştirir.

 

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi/

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Nur Çebi: Bağımlı federasyon yönetimi tarafından seçilmiş olan kişilerle, bağımsız federasyon yönetimi düşünülemezÖnceki Haber

Ahmet Nur Çebi: Bağımlı federasyon yönet...

Göçmen kaçakçıları tutuklandıSonraki Haber

Göçmen kaçakçıları tutuklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar