160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kalp rahatsızlığı olan 3 günlük bebek İstanbula sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kalp rahatsızlığı olan 3 günlük bebek İstanbula sevk edildi
Abone ol
BİTLİS'TE 3 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELEN VE KALP RAHATSIZLIĞI OLAN BEBEK İSTANBUL'DA BULUNAN ÇAM SAKURA ŞEHİR HASTANESİNE NAKLEDİLDİ.

Bitlis’te 3 gün önce dünyaya gelen ve kalp rahatsızlığı olan bebek İstanbul’da bulunan Çam Sakura Şehir Hastanesine nakledildi.


Minik bebeğin hayata tutunması için sağlık çalışanları ellerinden geleni yaptı. Ancak bebeğin tedavisinin yapılması için İstanbul’da bulunan Çam Sakura Şehir Hastanesinin Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi bölümüne sevki gerçekleştirildi.


Konuyla ilgili Bitlis İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Tüm özen ve çabamız bir minik hastamızın daha hayata tutunması için. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. E. Kübra Dindar Demiray’ın koordinasyonunda Bitlis’te 3 günlük kalp hastalığı ile dünyaya gelen bebeğin şifa bulması için İstanbul Çam Sakura Şehir Hastanesine nakli sağlandı" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zonguldakta 24 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldıÖnceki Haber

Zonguldakta 24 öğrenci gıda zehirlenmesi...

Sinop açıklarında yabancı kuru yük gemisinde yangınSonraki Haber

Sinop açıklarında yabancı kuru yük gemis...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar