160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kalp hastası 1,5 yaşındaki çocuk sağlığına kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kalp hastası 1,5 yaşındaki çocuk sağlığına kavuştu
Abone ol
Denizli’de Kalbinde Hem Delik Olan Hem De Sol Kulakçığa Açılması Gereken Damarları Sağ Kulakçığa Açılan 1,5 Yaşındaki Hasan Mert özel Denizli Cerrahi Hastanesinde Sağlığına Kavuştu.

Denizli’de kalbinde hem delik olan hem de sol kulakçığa açılması gereken damarları sağ kulakçığa açılan 1,5 yaşındaki Hasan Mert Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde sağlığına kavuştu.

Denizli’de Özel Denizli Cerrahi Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı’ya başvuran 1,5 yaşındaki Hasan Mert Kaya’nın ailesi çocuklarında yaşanan rahatsızlıkları anlattı. Yapılan tetkiklerin sonucunda minik Hasan Mert’in kalbinde delik olduğu ve de sol kulakçığa açılması gereken damarları sağ kulakçığa açıldığı belirlendi. Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde tedavi altına alınan minik çocuk başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Hem kalbindeki delik hem de damarlarında ki problem düzeltilen minik Hasan Mert, ameliyatın ardından sağlık durumu hızla iyileşti ve taburcu edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milliyetçi Hareket Partisi heyetinden Rektör Hacımüftüoğluna hayırlı olsun ziyareti Önceki Haber

Milliyetçi Hareket Partisi heyetinden Re...

Babadağın Yardan Çayı yeniden hayat buluyor Sonraki Haber

Babadağın Yardan Çayı yeniden hayat bulu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar