160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraş’ta Yerinde Dönüşüm Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Yerinde Dönüşüm Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Abone ol
Kahramanmaraş’ta depremin ardından başlatılan yeniden inşa çalışmaları kapsamında, Dulkadiroğlu Güneşevler Mahallesi’nde TOKİ ve Emlak Konut iş birliğiyle yürütülen yerinde dönüşüm projelerinde önemli bir ilerleme sağlandı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Güneşevler Mahallesi’nde, TOKİ ve Emlak Konut ortaklığında yürütülen yerinde dönüşüm projesinde kayda değer bir aşama daha geçildi.

Şehirde depremin ardından başlatılan yeniden inşa süreci hız kesmeden devam ederken, projeler hem teknik hem sosyal boyutlarıyla dikkat çekiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, beraberinde Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ile birlikte proje sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemelere Dulkadiroğlu Kaymakamı Hicabi Aytemür, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ahmet Şahin de katıldı.

Heyet, teknik ekiplerden detaylı bilgiler alarak sahadaki gelişmeleri doğrudan gözlemledi.

Projede, zemin etütlerinden altyapı çalışmalarına, mimari tasarımdan sosyal donatılara kadar birçok unsur büyük bir titizlikle ele alınıyor.

TOKİ ve Emlak Konut’un koordinasyonunda sürdürülen çalışmalar planlı bir şekilde ilerliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şehrimizi yeniden ayağa kaldırma sürecinde yerinde dönüşüm projeleri en büyük önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Bugün Sayın Valimiz, kaymakamımız, jandarma komutanımız ve çevre şehircilik il müdürümüzle birlikte sahadaydık.

Güneşevler Mahallesi’nde TOKİ ve Emlak Konut iş birliğiyle yürütülen çalışmalar planlı bir şekilde devam ediyor.

Buradaki hedefimiz; vatandaşlarımızın yeni ve güvenli konutlarına hızla kavuşmalarını sağlamak.

Allah’ın izniyle Kahramanmaraş’ımızı daha dirençli ve modern bir şehir olarak hep birlikte yeniden inşa edeceğiz.”

Yürütülen yerinde dönüşüm projeleriyle Kahramanmaraş’ın hem fiziksel hem sosyal yapısının daha dirençli hale getirilmesi hedefleniyor.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde LGS tercihleri için ücretsiz rehberlik hizmeti sunuluyor Önceki Haber

Mersinde LGS tercihleri için ücretsiz re...

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatından aşure ikramı Sonraki Haber

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatından aşu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar