160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraşta köy afet konutlarının yapımında sona gelindi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşta köy afet konutlarının yapımında sona gelindi
Abone ol
Kahramanmaraş Merkezli Meydana Gelen Deprem Sonrası Yapımına Başlanan Ve Yakın Tarihte Teslim Edilmesi Planlanan Göksun Ilçesindeki Köy Konutlarında Sona Gelindi. Köylüler Yeni Evini Gezerken 'çok Güzel Olmuş' Dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapımına başlanan ve yakın tarihte teslim edilmesi planlanan Göksun ilçesindeki köy konutlarında sona gelindi.

Göksun ilçesi Korkmaz Mahallesi’nde 6 Şubat 2023’teki depremlerin ardından yapımına başlanan köy tipi afet konutlarında sona gelindi. Yaklaşık 85 konutun inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 90’ı aşarken, evlerin büyük bölümü tamamlandı. Yapılan köy evlerinin betonarme sistemle tek katlı olarak inşa edildiği, her evin kendine ait bahçesi ve avlusu bulunduğu belirtildi.

Yeni yapılan evini gezen Hatice Ünsal, "Allah devletimizden razı olsun. Evimizi gördük, çok güzel olmuş. Allah bir daha yaşatmasın, biz yeniden ayağa kalkıyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Artan hava sıcaklıkları, kalp ve damar sağlığını tehlikeye atıyor Önceki Haber

Artan hava sıcaklıkları, kalp ve damar s...

Osmaniye Belediye Başkanı Çenet’ten Abonelik Sistemi Müjdesi Sonraki Haber

Osmaniye Belediye Başkanı Çenet’ten Abon...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar