160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kahramanmaraşta beton parçaları düşen bina tehlike oluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraşta beton parçaları düşen bina tehlike oluşturdu
Abone ol
Kahramanmaraş’ta Bir Binanın Sıvası Düşmesi Sonucu Itfaiye Ekipleri Hareketli Dakikalar Yaşadı. Can Kaybının Yaşanmadığı Olayda Ekipler çevre Güvenliği Aldı

Kahramanmaraş’ta beton parçaları düşen bir bina tehlike oluştururken, itfaiyeyi harekete geçirdi.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 6 Şubat depremleri sonrası hafif hasarlı raporu verilen 4 katlı binanın çatı kısmında deforme olan beton parçalarının bir kısmı büyük bir gürültüyle yere düştü. O anda binanın alt kısmından kimsenin olmaması facianın önüne geçti. Can ve mal kaybının yaşanmadığı olayda itfaiye ekipleri de hareketli dakikalar yaşadı. 3 araç ile olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler incelemelerinin ardından bölgede güvenlik önlemi aldı.

Binanın altında bulunan esnaf Salih Çam, “Binanın bakımsızlığından dolayı beton parçası düşmesi var ve buradan bir insan geçseydi muhakkak ölürdü. Binaya az hasar verdiler şu anlık bir sıkıntı yok ancak bakımsızlık nedeniyle bu tür olaylar çevremizdeki binalarda da farklı zamanlarda meydana geliyor” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazak Gölünde bulunan kafede korkutan yangın Önceki Haber

Kazak Gölünde bulunan kafede korkutan ya...

Kırklarelinde kamyonet kasasında 36 kaçak göçmen yakalandı Sonraki Haber

Kırklarelinde kamyonet kasasında 36 kaça...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar