Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda 30 – 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde belediye otobüslerinde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Detaylar için tıklayın!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 30 – 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde belediye otobüslerinde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri için toplu taşıma araçlarında ücretsiz ulaşım uygulaması başlattı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 30 – 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde belediyeye ait otobüsler ücretsiz hizmet verecek.
Bayram boyunca kesintisiz hizmet sunacak otobüslerin güzergâh ve hareket saatleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinden öğrenilebilecek.
Bayram süresince toplu taşımayla ilgili her türlü soru, öneri ve talepler için vatandaşlar 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp Danışma Hattı üzerinden belediyeye ulaşabilecek.
Yorum Yazın