160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kafeler Sokağı yenilenen yüzüyle bölgeye değer katacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kafeler Sokağı yenilenen yüzüyle bölgeye değer katacak
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇARK CADDESİ’NDE BULUNAN KAFELER SOKAĞI DİYE TABİR EDİLEN HÜSEYİN RAHMİ SOKAK’TA YENİLEME ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI. ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE ALTYAPISI TAMAMLANAN SOKAĞIN ÜSTYAPISI ŞEHRİN MİMARİSİNE YAKIŞIR BİR HALE GETİRİLECEK.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çark Caddesi’nde bulunan Kafeler Sokağı diye tabir edilen Hüseyin Rahmi Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Çalışmalar neticesinde altyapısı tamamlanan sokağın üstyapısı şehrin mimarisine yakışır bir hale getirilecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çark Caddesi’nde bulunan Hüseyin Rahmi Sokağın alt ve üstyapısında yenileme çalışmalarını başlattı. Altyapı çalışmaları tamamlanan ve yeni yağmursuyu hattına kavuşan sokağın üst yapısında şehrin mimarisine yakışacak şekilde çalışmalar başladı. Toplam uzunluğu 570 metre olacak beton yolda 3 farklı renk kullanılacak. Estetik görünümüyle şehrin merkezinde adeta parlayacak sokağın kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.


Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin merkezinde bulunan ve Sakarya’nın en işlek sokaklarından biri olan Hüseyin Rahmi Sokak’ta şehrimizin estetik görünümüne yakışır şekilde yenileme çalışmalarını başlattık. Sağlam altyapıyla buluşturduğumuz Kafeler Sokağı’nın üstyapısındaki çalışmaları sokaktaki hareketliliği engellememek için en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalar tamamlandığında yenilenen sokak cazibesiyle bölge esnafına da katkı sağlayacak” ifadeleri kullanıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Dağlı: “19 Mayıs heyecanı TEKNOFESTle zirveye taşınacak”Önceki Haber

Vali Dağlı: “19 Mayıs heyecanı TEKNOFEST...

Genel Başkan Asmalı ErzurumdaSonraki Haber

Genel Başkan Asmalı Erzurumda

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar