160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
Abone ol
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında Kadına Yönelik şiddetle Mücadele Koordinasyon, Izleme Ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir’de 2024 yılı 3’üncü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla bu yıl 3’üncü kez kurul toplantısının gerçekleştirildiğini belirten Vali Aksoy, "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede tüm kurumlarımızın koordineli bir şekilde çalışmasını sağlayarak ilimizde şiddetle mücadelede etkinliğin en üst noktaya çıkarılmasını hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında yapılan faaliyetler ve alınan önlemler hakkında sunum yapıldı. Toplantı, karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda uyuşturucu operasyonlarında 5 tutuklama Önceki Haber

Orduda uyuşturucu operasyonlarında 5 tut...

İTO Başkanı Avdagiçten ‘ne okulda-ne işte gençler açıklaması Sonraki Haber

İTO Başkanı Avdagiçten ‘ne okulda-ne işt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar