160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kadıköy Belediyesinin ruhsat verdiği bina Hatay depreminde yan yatan Rönesans rezidans hatırlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadıköy Belediyesinin ruhsat verdiği bina Hatay depreminde yan yatan Rönesans rezidans hatırlattı
Abone ol
Kadıköy Belediyesi'nin Ruhsat Verdiği Bina Hatay Depreminde Yan Yatan Rönesans Rezidans hatırlattı

Kadıköy’de bulunan 11 katlı bina ince ve uzun yapısıyla görenleri hem şaşırttı hem korkuttu. Bina Hatay depreminde yan yatarak yüzlerce kişinin ölümüne sebep olan Rönesans rezidans benzerliği ile dikkat çekerken Kadıköy Belediyesi binanın yapılmasına izin verdiği öğrenildi. O bina dron ile havadan görüntülendi.

Uzmanlar İstanbul depremi hakkında uyarılar yaparken Kadıköy’de bir binanın yapısı gündem oldu. Bostancı Mahallesi Palmiye Sokak’ta inşası yeni biten 11 katlı bina dış görünümü ile çevredeki vatandaşları hem şaşırtıyor, hem de tedirgin ediyor. Normal binalara göre çok ince ve uzunlamasına olan bina Hatay depreminde yan yatan Rönesans rezidansı akıllara getirdi. Olağanın dışında ince yapıya sahip bina dron ile havadan görüntülendi.

Çevre esnaflarından Atilla Altıntaş, "Yapılana kadar çoğu insanın dikkatini çekmişti. Her geçen bize söylemiştir ’Niye böyle ince uzun ?’ diye ama arsası o kadar olduğu için büyük ihtimalle ondandır herhalde. İnce ve uzun olması insanları deprem açısından tedirgin ediyor ama tabi nasıl yapıldığını bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda kaçak tütün operasyonuÖnceki Haber

Orduda kaçak tütün operasyonu

Bilge Sitesi Davasında 8. Duruşma BaşladıSonraki Haber

Bilge Sitesi Davasında 8. Duruşma Başlad...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar