160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaçak tütün satan şahsa yönelik operasyon yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaçak tütün satan şahsa yönelik operasyon yapıldı
Abone ol
YAPILAN ARAMALAR NETİCESİNDE 20 KİLOGRAM SATIŞA HAZIR TÜTÜN, 532 PAKET TÜTÜN, 10 BİN 640 DAL SİGARA, 2,7 KİLOGRAM KIYILMIŞ TÜTÜN, BİN 230 ADET BANDROLSÜZ BOŞ MAKARON, 1 ADET TERAZİ VE 1 ADET TÜTÜN SARMA MAKİNESİ ELE GEÇİRİLDİ.

Eskişehir’de kaçak tütün satan bir şahsın evinde, işyerinde ve aracında yapılan aramalarda çok miktarda tütün, makaron ve sigara ele geçirildi.


Edinilen bilgilere göre, Beylikova İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan teknik çalışma sonucunda kaçak tütün sattığı belirlenen R.İ. isimli şüphelinin işyerinde, aracında ve ikametinde arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde 20 kilogram satışa hazır tütün, 532 paket tütün, 10 bin 640 dal sigara, 2,7 kilogram kıyılmış tütün, bin 230 adet bandrolsüz boş makaron, 1 adet terazi ve 1 adet tütün sarma makinesi ele geçirildi.


Şüpheli şahsa, ‘Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’ çerçevesinde işlem yapıldığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hacı Osman Deresi ve Tersakan Irmağının ıslahı talebiÖnceki Haber

Hacı Osman Deresi ve Tersakan Irmağının...

Orta Karadeniz Azerbaycan Türkleri ve Türksoylular Derneğinden Ermenistana tepkiSonraki Haber

Orta Karadeniz Azerbaycan Türkleri ve Tü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar