160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kabe aşkı engel tanımadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kabe aşkı engel tanımadı
Abone ol
Doğuştan Yürüme Engelli Olan Gördesli Osman çolak Anne Ve Babasıyla Birlikte Tekerlekli Sandalyesiyle Umre Ziyareti Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Yaşıyor.

Doğuştan yürüme engelli olan Gördesli Osman Çolak anne ve babasıyla birlikte tekerlekli sandalyesiyle Umre ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Manisa’nın Gördes ilçesinden 68 yaşındaki Annesi Zehra ve 71 yaşındaki Babası Nuri Çolak ile birlikte umre ibadeti için kutsal topraklara giden doğuştan yürüme engelli 39 yaşındaki Osman Çolak, en büyük hayali olan Kabe’yi görmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gördes’ten 40 kişilik kafile ile umre ibadeti için yürüme engeline rağmen anne ve babası ile Mekke’ye giden Osman Çolak, 17 gün Mekke’de bulundu. Bu süre zarfında tekerlekli sandalye ile 3 kere umre yapan Çolak, Müslümanlarca kıble kabul edilen Kabe’yi görebilmenin mutluluğunu yaşadı. İnsanın ömründe bir defa olsun umre yapmasının sünnet olduğunu dile getiren Çolak, "Allah’ın evi olan Kabe’yi görmeyi çok istiyordum. Çok şükür bana nasip oldu. Tekerlekli sandalye ile 3 kere umre yaptım. Bana destek olan anne ve babama çok teşekkür ediyorum. Orası çok güzel. Allah herkese nasip etsin" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güney Kore, DeepSeek’in Mobil İndirmelerini DurdurduÖnceki Haber

Güney Kore, DeepSeek’in Mobil İndirmeler...

GSOda uygulamalı UR-GE Atölyesi etkinliği düzenlendiSonraki Haber

GSOda uygulamalı UR-GE Atölyesi etkinliğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar