160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Jandarmadan ‘dumansız piknik uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan ‘dumansız piknik uyarısı
Abone ol
(arşiv Foto) - Aydın Valiliği Kararı Ile Il Genelinde Ormanlık Alanlara Girişler Yasaklanırken, Orman Yangını Riskine Dikkat çeken Aydın Il Jandarma Komutanlığı Ise Vatandaşlara Dumansız Piknik Yapılması çağrısında Bulundu.

Aydın Valiliği kararı ile il genelinde ormanlık alanlara girişler yasaklanırken, orman yangını riskine dikkat çeken Aydın İl Jandarma Komutanlığı ise vatandaşlara dumansız piknik yapılması çağrısında bulundu.

Havaların ısınmasıyla birlikte orman yangını riski artarken Aydın Valiliği tarafından alınan karar ile il genelinde bulunan ormanlık alanlara giriş çıkışlar yasaklandı. Aydın Valiliğince alınan kararlar kapsamında il sınırları içerisinde bulunan ormanlık alanlara giriş ve çıkışlar 1 Haziran 2025 ile 31 Ekim 2025 tarihleri arasında yasaklandı. İl genelinde muhtemel orman yangınlarına karşı tedbirler alınmaya devam ederken, Aydın İl Jandarma Komutanlığı da yayınladığı mesajla vatandaşlara çağrıda bulundu. Ormanlık alanlar haricinde izinli olan piknik alanlarına giden vatandaşların dumansız piknik yapmaları konusunda çağrıda bulunan Aydın İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı açıklamada "Piknik alanlarında dumansız piknik yapınız, yangına sebebiyet verebilecek çöp, pet şişe, cam şişe gibi atıkları bırakmayınız. Benzer ihmaller gördüğünüz durumlarda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayınız" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu ticareti suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Uyuşturucu ticareti suçundan 13 yıl 9 ay...

Aydında konut satışları arttıSonraki Haber

Aydında konut satışları arttı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar