160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Jandarmadan 8 ilde sahte KKTC ve Gürcistan ehliyeti operasyonu: 4 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan 8 ilde sahte KKTC ve Gürcistan ehliyeti operasyonu: 4 gözaltı
Abone ol
Samsun Merkezli Jandarma Ekipleri Tarafından 8 Ilde Düzenlenen Sahte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (kktc) Ve Gürcistan Ehliyeti Operasyonunda 4 Kişi Gözaltına Alındı.

Jandarma ekipleri tarafından Samsun merkezli 8 ilde düzenlenen sahte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Gürcistan ehliyeti operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan istihbari bilgiler doğrultusunda KKTC ve Gürcistan ülkelerine ait sahte ehliyet üretilip para karşılığı satıldığını tespit etti. Jandarma ekipleri, Samsun merkezli İstanbul, Ordu, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ, Kütahya ve Manisa’da operasyon düzenledi. Operasyonda B.E., C.T., C.Ç. ve M.Ç. yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında 60 kişide sahte KKTC ve Gürcistan ehliyeti ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi jandarmadaki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Önal, mahalle turlarına devam ediyorÖnceki Haber

Başkan Önal, mahalle turlarına devam edi...

Ünlü voleybolcu anısına yapılan turnuva sona erdiSonraki Haber

Ünlü voleybolcu anısına yapılan turnuva...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar