160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Jandarma orman yangınları konusunda bilgilendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarma orman yangınları konusunda bilgilendirdi
Abone ol
Aydın’ın Kuşadası Ilçesinde Orman Yangınlarının önlenmesi Amacıyla Jandarma Ekipleri, Dolmuş şoförleri Ve Gezi Teknesi Kaptanlarını Bilgilendirdi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde orman yangınlarının önlenmesi amacıyla jandarma ekipleri, dolmuş şoförleri ve gezi teknesi kaptanlarını bilgilendirdi.

Kuşadası ilçe Jandarma Komutanlığınca Güzelçamlı, Davutlar, Söke Dolmuş Taşıma Kooperatifi yetkilileri ve Kuşadası Gezi Tekneleri Kooperatifi yetkililerinin katılımıyla, orman yangınlarının önlenmesi çalışmaları amacıyla Dilek Yarımadası Milli Parkı içerisinde 2025 yılında uyulması gereken kurallar ile ilgili Kuşadası Kaymakamlığı İlçe İdare Kurulunca alınan kararların görüşüldüğü bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Konu ile ilgili Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada "Milli Parkta suç ve suçluluğun önlenmesi ile orman yangınlarının önlenmesi çalışmalarına toplum desteği ile devam edilmektedir" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İngiliz profesörden İzmir Ekonomiye tam not Önceki Haber

İngiliz profesörden İzmir Ekonomiye tam...

Başiskele Kitap Kafede çalışmalar sürüyor Sonraki Haber

Başiskele Kitap Kafede çalışmalar sürüyo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar