160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmit Belediyesi depremzedelerin yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmit Belediyesi depremzedelerin yanında
Abone ol
İZMİT BELEDİYESİ, HATAY DEFNE’DE SOSYAL MARKET VE GÜLÜMSE KAFE BAŞTA OLMAK ÜZERE, DESTEK FAALİYETLERİYLE DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR.

İzmit Belediyesi, Hatay Defne’de Sosyal Market ve Gülümse Kafe başta olmak üzere, destek faaliyetleriyle depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.


Afetin ilk gününden bu yana depremzedelerin yanında olan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü, depremzede vatandaşlara hizmet vermek amacıyla Sosyal Market ve Gülümse Kafe hizmetleriyle Hatay’ın Defne ilçesinde faaliyetlerine sürdürüyor. Sosyal marketten günlük faydalanan kişi sayısı ortalama 100 kişi civarında. Depremzedeler, sosyal marketten kişisel hijyen ürünleri, çeşitli kremler, kolanya, el dezenfektanı ve temizlik malzemeleri temin edebiliyor.


Gülümse Kafe’de gün içerisinde çeşitli sinema ve çizgi film etkinlikleri de gerçekleştiriliyor. Bunun yarı sıra çadır kentte hayatını devam ettirmeye çalışan depremzedelere hemşire ve gönüllüler eşliğinde sağlık taraması hizmeti veriliyor. Tüm bunların dışında çocuklara psiko-sosyal destek sağlamak amacıyla gitar ve mini konser etkinliği devamında günlük olarak voleybol, dans aktiviteleri yapılıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HKÜ öğrencileri TEKNOFESTte birinci oldu Önceki Haber

HKÜ öğrencileri TEKNOFESTte birinci oldu

Uzmanlardan sivilce ve aknelere karşı arı zehri ve propolis önerisi Sonraki Haber

Uzmanlardan sivilce ve aknelere karşı ar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar