160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İzmirde suç örgütüne şafak operasyonu: 12 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde suç örgütüne şafak operasyonu: 12 gözaltı
Abone ol
Izmir'de Faaliyet Gösterdiği Tespit Edilen Suç örgütüne Yönelik Bu Sabah Gerçekleştirilen şafak Operasyonunda, Suç örgütü Lideri Dahil 12 şüpheli Gözaltına Alındı.

İzmir’de faaliyet gösterdiği tespit edilen suç örgütüne yönelik bu sabah gerçekleştirilen şafak operasyonunda, suç örgütü lideri dahil 12 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında, liderliğini Umut G.’nin yaptığı suç örgütünün çok sayıda suça karıştığı tespit edildi. Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek veya üye olmak, silahlı tehdit, nitelikli yağma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, 6136 SKM suçlarını işledikleri yönünde tespitler bulunan örgüte, bu sabah saatlerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından operasyon gerçekleştirildi. Adreslerde yapılan aramalarda, 2 adet tabanca, 23 adet uyuşturucu nitelikli hap, 2 şarjör, 116 fişek ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 203 bin 800 TL nakit para ele geçirildi.

Hepsi yakalandı

Adreslere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, suç örgütü lideri Umut G. dahil, hakkında gözaltı kararı verilen 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşil sahada sürpriz evlilik teklifi Önceki Haber

Yeşil sahada sürpriz evlilik teklifi

Antalyaa bayramda isteğini bulamadı, gözler paskalya tatilinde Sonraki Haber

Antalyaa bayramda isteğini bulamadı, göz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar