160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İzmirde çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmirde çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başında
Abone ol
BULGARİSTAN’DA YAPILAN ERKEN GENEL SEÇİMİ İÇİN TÜRKİYE’DE YAŞAYAN ÇİFTE VATANDAŞLAR İÇİN OY VERME İŞLEMLERİ BAŞLADI. İZMİR'DE DE BULGARİSTAN VATANDAŞLIĞI BULUNAN BİNLERCE KİŞİ, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SANDIK BAŞINA GİTTİ.

Bulgaristan’da yapılan erken genel seçimi için Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı. İzmir’de de Bulgaristan vatandaşlığı bulunan binlerce kişi, sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti.


Bulgaristan’da kurulamayan hükümet nedeniyle 3. kez tekrarlanan genel seçimler çerçevesinde Türkiye’de yaşayan çifte vatandaşlar oy kullanmaya başladı. İzmir’de yaşayan çifte vatandaşlar için 10 noktada, 18 sandık kurulurken, vatandaşlar sabah saat 08.00 itibarı ile oy vermeye başladı.


Buca Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu’nda kurulan sandıkta oyunu kullanan Vahiddin Durmaz, "Burada böyle bir organizasyon olmasından mutluyuz. Gelip oyumuzu kullandık, havalar ısınınca da Bulgaristan’a gezmeye gideceğiz. Hayırlısı olsun Bulgaristan hakkında" dedi. Sema Aydın ise "Oyumuzu burada kullanabilmek çok kolaylık sağladı. İşimizi aksatıp oralara gitmemiş oluyoruz. Geleceğimiz için oy kullanıyoruz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbulda İETT otobüsünün arkasında örümcek adam yolculuğu kameradaÖnceki Haber

İstanbulda İETT otobüsünün arkasında örü...

Ağıla giren hırsızlar 2 keçi ile 1 horoz ve 1 civcivli tavuk çaldıSonraki Haber

Ağıla giren hırsızlar 2 keçi ile 1 horoz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar