160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İZDENİZin engelleri aşan seferleri büyük ilgi gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İZDENİZin engelleri aşan seferleri büyük ilgi gördü
Abone ol
Izmir Büyükşehir Belediyesi'nin Engelli Yurttaşları Denizle Buluşturmak Amacıyla Mordoğan Ve Foça’ya Düzenlediği Gemi Turlarından Bu Sezon Bin 691 Kişiyi Yararlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engelli yurttaşları denizle buluşturmak amacıyla Mordoğan ve Foça’ya düzenlediği gemi turları 3 Eylül’de yapılan seferle sona erdi. 25 Haziran günü başlayan turlarından bu sezon bin 691 kişiyi yararlandı. Geçtiğimiz yıla oranla yolcu sayısı yüzde 50’ye yakın artış gösterdi.

Engelsiz bir yaşam amacıyla çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, engelli yurttaşlar için düzenlediği ücretsiz gemi turlarında sezon sona erdi. İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün koordine ettiği yaz seferlerinde engelli yurttaşlar ve bir refakatçileri 25 Haziran - 3 Eylül tarihleri arasında salı günleri ücretsiz Mordoğan ve Foça’ya götürüldü. Konak’tan kalkan gemi Karşıyaka İskelesi’ne uğrayıp Mordoğan’a, sonrasında ise Foça’ya vardı. Günü Mordoğan ve Foça’da geçiren, denize giren engelli yurttaşlar ve refakatçileri, akşamüstü aynı güzergâhla geri döndü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engelleri aşan seferlerinden bu yıl bin 691 kişi yararlandı; 11 sefer yapıldı. Geçen yıl 9 sefer yapılmış, bin 179 kişi katılım göstermişti. Bu yıl taşınan yolcu sayısında yüzde 50’ye yakın artış oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MASKİ personeline ‘İletişim yönetimi eğitimi verilecekÖnceki Haber

MASKİ personeline ‘İletişim yönetimi eği...

Obezite prostat kanserini tetikliyorSonraki Haber

Obezite prostat kanserini tetikliyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar