160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstiklal Caddesi yaya trafiğine kapatıldı
Abone ol
İSTİKLAL CADDESİ 6 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ, 81 KİŞİNİN YARALANDIĞI PATLAMA SONRASI GÜVENLİK NEDENİYLE BETON SAKSILAR VE AĞAÇLARIN KALDIRILMASI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE SAAT 22.00’DE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI.

İstiklal Caddesi 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı patlama sonrası güvenlik nedeniyle beton saksılar ve ağaçların kaldırılması çalışmaları nedeniyle saat 22.00’de yaya trafiğine kapatıldı.


İstanbul Valiliği’nin aldığı kararla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi’ndeki beton saksılar ve ağaçları kaldırmak için çalışma başlatıldı. Çalışma çerçevesinde İstiklal Caddesi’nde bulunan dükkanlar kapatılırken, cadde saat 22.00’de yaya trafiğine de kapatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yol kenarındaki şüpheli valiz polisi harekete geçirdiÖnceki Haber

Yol kenarındaki şüpheli valiz polisi har...

Hatay’da pamuk fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındıSonraki Haber

Hatay’da pamuk fabrikasında çıkan yangın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar