160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, takımı sahadan çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, takımı sahadan çekti
Abone ol
Trendyol Süper Lig'in 17. Haftasında Oynanan Istanbulspor-trabzonspor Maçında Istanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor'un Ikinci Golünün Ardından Karşılaşmanın 74. Dakikasında Takımı Sahadan çekti.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor’un ikinci golünün ardından karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor, mücadelenin 68. dakikasında Onuachu’nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Golün ardından İstanbulspor futbolcuları, maçın hakemi Ali Şansalan’a pozisyonun öncesinde faul olduğu gerekçesiyle yoğun itirazda bulundu. VAR incelemesinin ardından hakem Ali Şansalan golü verdi. Müsabakanın 74. dakikasında ise ev sahibi takımın başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, saha kenarına gelerek oyuncuların soyunma odasına gitmesini söyledi. Karşılaşmayı takip eden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da sahaya inerek, İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu ile konuştu. Bir süre devam eden konuşmalardan sonra İstanbulspor oyuncuları soyunma odasına gitti.

Hakem Ali Şansalan ve yardımcıları da daha sonra soyunma odasına giderken, müsabaka yarıda kaldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zonguldakta uyuşturucu operasyonu: 1 tutukluÖnceki Haber

Zonguldakta uyuşturucu operasyonu: 1 tut...

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Adana Demirspor: 2 (Maç Sonucu)Sonraki Haber

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Ad...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar