18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İspirde heyelan: 2 konut boşaltıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İspirde heyelan: 2 konut boşaltıldı
Abone ol
Erzurum’un Ispir Ilçesi Yukarı Mahalle Esentepe Caddesi Mevkiinde Bulunan Seyir Terasının Alt Kısmında Heyelan Meydana Geldi. Heyelan Sonrası 2 Konut Tedbir Amaçlı Tahliye Edildi.

Erzurum’un İspir ilçesinde seyir terasının alt kısmında meydana gelen heyelan sonrası 2 konut tedbir amaçlı tahliye edildi.

Erzurum Valiliğince konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, "İspir İlçemiz Yukarı Mahalle Esentepe Caddesi mevkiinde bulunan seyir terasının alt kısmında heyelan meydana gelmiştir. Olay nedeniyle herhangi bir can kaybı ve yaralı bulunmamakta olup heyelan bölgesine yakın konumda olan 2 konut tedbir amaçlı tahliye edilmiştir. Heyelanın meydana geldiği alan çevresinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmış ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BBP Genel Başkanı Destici Bizler aynı kilimin desenleriyiz, o kilim ise Düzce Önceki Haber

BBP Genel Başkanı Destici Bizler aynı ki...

Manisada bir kişi evinde ölü olarak bulundu Sonraki Haber

Manisada bir kişi evinde ölü olarak bulu...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar