160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ispartanın Barbiesi Sakine teyzeye Filli Boyadan destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartanın Barbiesi Sakine teyzeye Filli Boyadan destek
Abone ol
ısparta'nın Sav Beldesinde Evinin Her Detayını Pembeye Boyayarak Dikkatleri üzerine çeken 75 Yaşındaki Sakine Akkul’un Boya Isteği Filli Boya Firması Yetkilileri Tarafından Yerine Getirildi. Kendisine Kilolarca Pembe Boya Gönderilen Akkul Boyaları Teslim Aldıktan Sonra Evini Sil Baştan Boyamaya Başlayarak “filli Boya Yetkilileri Beni çok Mutlu Ettiler. Dünyaları Bana Verdiler” Dedi.

Isparta’nın Sav beldesinde evinin her detayını pembeye boyayarak dikkatleri üzerine çeken 75 yaşındaki Sakine Akkul’un boya isteği Filli Boya firması yetkilileri tarafından yerine getirildi. Kendisine kilolarca pembe boya gönderilen Akkul boyaları teslim aldıktan sonra evini sil baştan boyamaya başlayarak “Filli Boya beni çok mutlu etti. Dünyaları bana verdiler” dedi.

Isparta’nın merkeze bağlı Sav beldesinde yaşayan 75 yaşındaki Sakine Akkul, bulduğu her şeyi pembeye boyamasıyla dikkat çekmişti. Yaşadığı evin her detayını pembeye boyayan Sakine teyzenin, pembe boya isteği Filli Boya firması tarafından yerine getirildi.

21 Ağustos tarihinde İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Artık eskisi gibi boya alamıyorum. Boya alabilsem her yeri boyasam, cennet gibi yapsam diyorum. Evin önünü arkalarını, her yeri boyayacağım. Elimden gelse Sav kasabasını boyayacağım” diyen Sakine teyzenin açıklamalarına duyarsız kalmayan Filli Boya firması yetkilileri iç, dış, astar ve hobi boyaları gönderdi. Boyaları teslim aldıktan hemen sonra evindeki eşyaları boyamaya başlayan Sakine Akkul firma yetkililerine teşekkür ederek “Her tarafı pembeye boyayacağım. Çok memnun oldum, Allah razı olsun. Haberimi tüm Türkiye izlemiş. Çok sevindim. Haberden sonra çok gelen giden oldu. Günde 20 ya da 30 araç duruyor benimle fotoğraf çekiliyorlar, evi çekiyorlar. Bir çok hediye geldi. Kremler, gül kokuları, pembe olan her şeyi hediye getiriyorlar” dedi.

Filli Boya yetkilileri dünyaları bana verdi

Boyaları teslim aldıktan sonra boyama isteğinin iyice arttığını söyleyen Sakine Akkul “Haber çıktıktan sonra Filli Boya’nın sahipleri beni aradılar. Boya yolladılar sağolsunlar. Boyalar geldikten sonra içimden iyice heves geldi. Şimdiden boyamaya başladım. Filli Boya’nın yöneticilerine, sahiplerine çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiler. Dünyaları bana verdiler. Çok teşekkür ederim” açıklamalarında bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çatı yangını büyümeden söndürüldüÖnceki Haber

Çatı yangını büyümeden söndürüldü

Sinopta zincirlenme kaza: 1i ağır 2 yaralıSonraki Haber

Sinopta zincirlenme kaza: 1i ağır 2 yara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar