160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ispartada kaçak defineciler adliyeye sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ispartada kaçak defineciler adliyeye sevk edildi
Abone ol
ısparta'da Kendilerini Belediye Personeli Olarak Tanıtan Ve Kepçeyle Kazı çalışması Yaparak Kaçak Define Aradığı Belirlenen 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi. şüpheliler, Gazetecilerin Sorularını Yanıtsız Bıraktı.

Isparta’da kendilerini belediye personeli olarak tanıtan ve kepçeyle kazı çalışması yaparak kaçak define aradığı belirlenen 5 kişi adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında 115. Cadde üzerinde, Kadir Bey Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, bölgeye kepçeyle gelen Halis T., Hacı D.C., İsmail A., Y.G. ve S.Ç., kendilerini belediye çalışanı olarak tanıttıktan sonra kaldırımda kazı çalışması başlattı. Ancak çalışmalar sırasında elektrik hattı ve doğal gaz borularına zarar verdikleri belirtildi. Çevredeki vatandaşların durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis tarafından yapılan incelemede, şüphelilerin herhangi bir resmi kurumda görevli olmadıkları tespit edildi. Kazının kaçak define aramak amacıyla yapıldığı belirlendi. Olayda kullanılan kepçeye el konulurken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Sorulan sorulara sessiz kaldılar

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, adliye girişinde gazetecilerin “Bu cesareti nereden buldunuz?” ve “Gerçekten belediye personeli misiniz?” sorularını yanıtsız bıraktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazilli Belediyesinden, İsabeyli Kampüsünde temizlik çalışması Önceki Haber

Nazilli Belediyesinden, İsabeyli Kampüsü...

Eren, Spor Lisesi öğrencileriyle buluştu Sonraki Haber

Eren, Spor Lisesi öğrencileriyle buluştu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar