Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: ABDden cesaret verici sinyaller aldık ancak her senaryoya hazırız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: ABDden cesaret verici sinyaller aldık ancak her senaryoya hazırız
Abone ol
Iran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Abd Ile Yürütülen Dolaylı Müzakerelere Ilişkin Yaptığı Açıklamada, "son Müzakerelerde Cesaret Verici Sinyaller Alındı. Ancak Muhtemel Her Türlü Senaryoya Karşı Gerekli Tüm Hazırlıkları Yaptık" Dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile yürütülen dolaylı müzakerelere ilişkin yaptığı açıklamada, "Son müzakerelerde cesaret verici sinyaller alındı. Ancak muhtemel her türlü senaryoya karşı gerekli tüm hazırlıkları yaptık" dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile yürütülen dolaylı müzakereler ve muhtemel askeri saldırı ihtimaline ilişkin açıklamada bulundu. Pezeşkiyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İran, bölgede barış ve istikrara bağlıdır. Son müzakerelerde somut öneriler karşılıklı olarak paylaşıldı ve cesaret verici sinyaller alındı. Ancak ABD’nin adımlarını yakından izlemeye devam ediyoruz ve muhtemel her türlü senaryoya karşı gerekli tüm hazırlıkları yaptık" ifadelerini kullandı.

ABD-İran müzakerelerinin 3’üncü turu perşembe günü Cenevre’de

Umman Dışişleri Bakanı Bedir el-Busaidi, ABD-İran müzakerelerinin 3’üncü turunun perşembe günü İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılacağını duyurarak, "ABD-İran müzakerelerinin bu perşembe günü Cenevre’de yapılacağını ve anlaşmanın sonuçlandırılması için olumlu bir adım atıldığını memnuniyetle teyit ederiz" demişti.

ABD ve İran, ilk turu 6 Şubat’ta Umman’da, ikinci turu 17 Şubat’ta İsviçre’de olmak üzere iki kez nükleer anlaşma için bir araya gelmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil sürücüsünü bıçakla tehdit eden minibüs şoförü tutuklandı Önceki Haber

Otomobil sürücüsünü bıçakla tehdit eden...

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Neden teslim olmadığımızı mı merak ediyorsunuz? Çünkü biz İranlıyız Sonraki Haber

İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Neden tesl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar