160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İnternetten izleyip 5. kattaki evini uyuşturucu tarlasına çeviren şahıs tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnternetten izleyip 5. kattaki evini uyuşturucu tarlasına çeviren şahıs tutuklandı
Abone ol
Samsun'da Internetten Izlediği Videolardan Esinlenerek 5. Kattaki Evini Iklimlendirme Sistemli Uyuşturucu Tarlasına çeviren G.g.,çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Samsun’da internetten izlediği videolardan esinlenerek 5. kattaki evini iklimlendirme sistemli uyuşturucu tarlasına çeviren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki G.G. sosyal medya platformu YouTube’den izlediği içeriklerden esinlenerek, evinin bir odasında özel aydınlatma, karartma perdesi ve havalandırma sistemi kurdu. G.G., saksılarda dişi Hint keneviri yetiştirmeye başladı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada iklimlendirme sistemi içinde yetiştirilen 127 kök kenevir bitkisi ve 1 kilo 145 gram kubar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan G.G., 30 yıldır esrar kullandığını ve kenevirleri kimseye satmadığını öne sürerek, "YouTube’den izleyip 3 ay içinde içmek için yetiştirdim" dedi. G.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde imal etmek ve ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren G.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Menteşe-Yatağan karayolunda kaza: 2 yaralıÖnceki Haber

Menteşe-Yatağan karayolunda kaza: 2 yara...

Turgutludaki sürücülerden battı-çıktı için aydınlatma talebiSonraki Haber

Turgutludaki sürücülerden battı-çıktı iç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar