160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İlker Püren: “Oyun ve sonuçtan mutlu değilim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlker Püren: “Oyun ve sonuçtan mutlu değilim”
Abone ol
ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MÜSABAKASI SONRASI AÇIKLAMALARDA BULUNAN SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLKER PÜREN, “HEM BUGÜNKÜ OYUNDAN HEM DE SONUÇTAN MUTLU DEĞİLİM. BU NOKTADA EKSİKLERİMİZİ MUTLAKA TESPİT EDECEĞİZ, DAHA İYİ OLMA YOLUNDA ADIMLARI ATACAĞIZ” DEDİ.

Ankara Keçiörengücü müsabakası sonrası açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren, “Hem bugünkü oyundan hem de sonuçtan mutlu değilim. Bu noktada eksiklerimizi mutlaka tespit edeceğiz, daha iyi olma yolunda adımları atacağız” dedi.


Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında Ankara Keçiörengücü’ne konuk olan Sakaryaspor, 2-1’lik skorla mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Sakaryaspor Teknik Direktörü Püren, “Tamamen bugünkü görüntünün bütün sorumluluğunu üstüme alıyorum. Tabii ki ligde bu tür sonuçlar, oyunlar olabilir ama iki ileri bir geri olmaz. Bu noktada eksiklerimizi mutlaka tespit edeceğiz, daha iyi olma yolunda adımları atacağız. Hem bugünkü oyundan hem de sonuçtan mutlu değilim. Çok kopuk kopuk oynadığımız oyunun belli bölümlerinde oyuna girmeye çalıştığımız ama bugüne kadar yaptığımız hiçbir organizasyonu, varyasyonu yapamadığımız bir müsabakayı geride bıraktık. Bütün sorumluluk benim. Bunu çözecek olan da biziz” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildiÖnceki Haber

2022 Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayağında...

TFF 3. Lig: Belediye Derincespor: 3 - Eskişehirspor: 2Sonraki Haber

TFF 3. Lig: Belediye Derincespor: 3 - Es...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar