160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ilgar dağı geçidinde tır kuyruğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ilgar dağı geçidinde tır kuyruğu
Abone ol
Ardahan’da Kar Yağışı Ve Tipi Yüksek Kesimlerde Etkili Olurken, Ardahan-damal-posof Karayolunda Buzlanma Nedeniyle Ağır Tonajlı Araçların Geçişi Kontrollü Olarak Sağlanıyor. Buzlanmanın Yoğun Olduğu ılgar Dağı Geçidi'nde Tırlar Kuyruk Oluşturdu.

Ardahan’da kar yağışı ve tipi yüksek kesimlerde etkili olurken, Ardahan-Damal-Posof karayolunda buzlanma nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişi kontrollü olarak sağlanıyor. Buzlanmanın yoğun olduğu Ilgar dağı Geçidi’nde tırlar kuyruk oluşturdu.

Ardahan’ın yüksek kesimlerinde etkili kar yağışı ve tipi, özellikle Ardahan-Şavşat ile Türkgözü Gümrük Kapısı’na geçiş sağlayan Damal-Posof-Türkgözü kara yollarında buzlanma nedeniyle trafiğin aksamasına neden oldu. Sabah erken saatlerde Ilgar dağı geçidinde ağır tonajlı araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Karayolları ekiplerinin yolda karla mücadele ve tuzlama çalışması yaptığı, ilerleyen saatlerde trafik akışının normale dönmesinin beklendiği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taş ocağından vitrine; Oltu Taşının hikayesiÖnceki Haber

Taş ocağından vitrine; Oltu Taşının hika...

Yıllardır süren araştırma: 500 bitkiden sadece 35i sağlam kaldıSonraki Haber

Yıllardır süren araştırma: 500 bitkiden...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar