160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İki katlı ev alev alev yandı, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki katlı ev alev alev yandı, yangın ormana sıçramadan söndürüldü
Abone ol
Karabük’te Alevlere Teslim Olan Iki Katlı Müstakil Ev Kullanılmaz Hale Gelirken Yangın Ormanlık Alana Sıçramadan Söndürüldü.

Karabük’te alevlere teslim olan iki katlı müstakil ev kullanılmaz hale gelirken yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Atatürk Mahallesi Çakıroğlu Sokak’ta, Songül Parlak’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alarak söndürdü. Bazı vatandaşlar yangının ormanlık alana sıçrama tehlikesine karşı büyük panik yaşadı.

Tamamen yanan ev kullanılmaz hale gelirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan Songül Parlak’ın yaklaşık 3 hafta önce evlendiği ve evini komşularının yardımıyla tamamlayabildiği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis şiddetiyle eli yarıldı denilen çocuğun elini ranzaya vurarak yardığı ortaya çıktıÖnceki Haber

Polis şiddetiyle eli yarıldı denilen çoc...

Bakan Fidan: “Türkiye olarak Doğu Akdenizde hakça paylaşım ilkesini savunmaya devam ediyoruz”Sonraki Haber

Bakan Fidan: “Türkiye olarak Doğu Akdeni...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar