160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İki grup arasındaki tartışma kanlı bitti, bir kişi bıçakla yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki grup arasındaki tartışma kanlı bitti, bir kişi bıçakla yaralandı
Abone ol
KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGANIN BÜYÜMESİYLE BİR KİŞİ BOYNUNA VE KOLUNA ALDIĞI BIÇAK DARBELERİYLE YARALANDI. YARALI HASTANEYE KALDIRILIRKEN BIÇAKLAYAN ŞAHIS VE BİR ARKADAŞI DA GÖZALTINA ALINDI.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki grup arasında çıkan kavganın büyümesiyle bir kişi boynuna ve koluna aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, bıçaklayan şahıs ve bir arkadaşı da gözaltına alındı.


Olay, Sultan Orhan Mahallesi 1115. Sokak ile Hükümet Caddesi’nin kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı. Bir süre sonra tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada M.A.Ö. isimli şahıs, karşı grupta bulunan Y.E.D. isimli 15 yaşındaki çocuğa bıçakla vurmaya başladı. Y.E.D., bıçak darbeleriyle boynundan ve kolundan yaralanarak yere yığıldı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Y.E.D., sağlık ekiplerince tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. M.A.Ö. ile yanında bulunan bir arkadaşı da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kavşakta yaşanan kazada ikisi bebek 5 kişi yaralandıÖnceki Haber

Kavşakta yaşanan kazada ikisi bebek 5 ki...

Samsunda felçli gencin yatağında ölümü şüpheli bulunduSonraki Haber

Samsunda felçli gencin yatağında ölümü ş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar