160x600
18 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Iğdırda fidanlar toprakla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Iğdırda fidanlar toprakla buluştu
Abone ol
ığdır'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Dolayısıyla Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi. önceki Yıllarda Dikilen Fidanların Büyük Kısmının Bakımsızlık Nedeniyle Kuruduğu Gözlendi.

Iğdır’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Önceki yıllarda dikilen fidanların büyük kısmının bakımsızlık nedeniyle kuruduğu gözlendi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Iğdır’da da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi. TOKİ konutları arkasında 60 dönümlük alanda binlerce fidan toprakla buluştu. Ancak geçmiş yıllarda dikilen fidanların büyük bölümünün tutmadığı gözlendi. Özellikle Tuzluca yolu üzerindeki sanayi bölgesi yanında her yıl tekrarlanan fidan dikimlerinde fidanların çoğunun kuruduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verildiği "Karabağ Zaferi Hatıra Ormanları"nın da büyük ölçüde kuruduğu görüldü. Ayrıca özel bir firmaya 50 yıllığına kiralanan ve girişlerin ücretli olduğu Iğdır Kent Ormanı’nda da bakımsızlık nedeniyle bazı ağaçların kuruduğu görüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankarada silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı Önceki Haber

Ankarada silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Otizmli öğrenciyi merdivenden iten müdür tutuklandı Sonraki Haber

Otizmli öğrenciyi merdivenden iten müdür...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar