160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Iğdırda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Iğdırda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı
Abone ol
ığdır’da 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Coşkuyla Kutlandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Iğdır’da da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Emekçilerin haklarına dikkat çekmek ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen programlara yüzlerce kişi katıldı.

Sabah saatlerinde Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde toplanan işçi sendikaları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlara sloganlar eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştiren başka gruplar da katıldı. Renkli pankartlar, dövizler ve marşlarla yürüyen kalabalık, coşkulu görüntüler oluşturdu. Programda yapılan konuşmalarda, emekçilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, işçi hakları ve adil ücret talepleri dile getirildi. Sendika temsilcileri, emeğin kutsallığına vurgu yaparak daha adil ve eşit bir çalışma hayatı istediklerini belirtti.

Etkinlikler kapsamında yerel ve ünlü sanatçılar sahne alırken, halaylar çekildi ve çeşitli kültürel gösteriler sergilendi. Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı kutlamalar, olaysız bir şekilde sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kastamonuda meyve yüklü kamyon devrildiÖnceki Haber

Kastamonuda meyve yüklü kamyon devrildi

İşten çıkarmaların gölgesinde işçi sendikası yürüyüş yaptıSonraki Haber

İşten çıkarmaların gölgesinde işçi sendi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar