160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İddialara konu olan özel hastanenin son durumu görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İddialara konu olan özel hastanenin son durumu görüntülendi
Abone ol
HATAY'IN DEPREMDE HASTALARIN ÖLÜME TERK EDİLDİĞİ İDDİASI İLE GÜNDEME GELEN ÖZEL HASTANENİN SON DURUMU GÖRÜNTÜLENDİ. İÇERDEN BÜYÜK HASAR ALAN HASTANENİN MERDİVENLERİNİN DE ÇÖKTÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ.

Hatay’ın depremde hastaların ölüme terk edildiği iddiası ile gündeme gelen özel hastanenin son durumu görüntülendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın soruşturma başlattık dediği hastanenin içerden büyük hasar aldığı merdivenlerinin de yer yer çökmesi görüntülere yansıdı.


Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde en büyük hasarı Hatay aldı. Hatay’da bir çok ev gibi bazı hastaneler de ciddi zarar gördü. Kentte bulunan Özel Defne Hastanesi de deprem nedeniyle ağır hasar aldı. Depremin 3’ncü gününde yoğun bakım servisine ulaşan UMKE ekipleri, 5 kişiyi sağ kurtardı ancak bazı hastaların da cansız bedenine ulaşıldı. Ortaya ise hastaların ölüme terk edildiği iddiası atıldı. Bu iddia üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca soruşturma başlatıldığını duyurdu. Hastane yetkililer ise depremde merdivenlerin çökmesi nedeniyle yoğun bakıma ulaşamadıklarını ileri sürdü.


Hastanenin son durumu ise görüntülere yansıdı. Dış görüntüsü iyi görünse de eklentisi ve içerisi harabeye döndüğü görülen hastanenin iç ve dışardaki tahliye merdivenlerinin çöktüğü de kameralara yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye tarıma el attı Önceki Haber

Belediye tarıma el attı

Büyükşehir Belediyesi seyyar tuvalet üretimine başladı Sonraki Haber

Büyükşehir Belediyesi seyyar tuvalet üre...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar