160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Huzurevinde renkli Anneler Günü etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Huzurevinde renkli Anneler Günü etkinliği
Abone ol
Huzurevinde Renkli Anneler Günü Etkinliği

Anneler Günü dolayısıyla Çaycuma Huzurevi’ni ziyaret eden Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, huzurevi sakinlerinin özel gününü unutmadı.

Ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerinin Anneler Günü’nü tek tek kutlayan Kaymakam Kaya, yaşlı bireylerle yakından ilgilenerek onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Sıcak ve duygusal anların yaşandığı etkinlikte, huzurevi sakinleriyle birlikte pasta kesildi, ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

Kaymakam Kaya, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Büyüklerimizi hatırlamak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek en önemli görevlerimizdendir. Bugün burada onların yüzlerindeki tebessüme ortak olmak bizler için en değerli hediyedir" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, Anneler Günü’ne özel anlam katan bu buluşma duygusal anlara sahne oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çaycumada Aile Haftasına özel oryantiring etkinliğiÖnceki Haber

Çaycumada Aile Haftasına özel oryantirin...

Gazzede can kaybı 52 bin 862ye yükseldiSonraki Haber

Gazzede can kaybı 52 bin 862ye yükseldi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar