160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hurda satışı yapılan iş yerinde milyonluk vurgun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hurda satışı yapılan iş yerinde milyonluk vurgun
Abone ol
Malatya'da Hurda Satışı Yapılan Bir Iş Yerinde 1,5 Milyonluk Vurgun Yapan Hırsızlık Zanlıları Yakaladı. Gözaltına Alınan 4 Zanlıdan 3'ü Tutuklandı.

Malatya’da hurda satışı yapılan bir iş yerinde 1,5 milyonluk vurgun yapan hırsızlık zanlıları yakaladı. Gözaltına alınan 4 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan hurda satışının yapıldığı bir iş yerine giren dört hırsızlık zanlısı kasada bulunan 500 bin TL ile piyasa değeri yaklaşık bir milyon olan çok sayıda hurda malzemesini çalarak bölgeden ayrıldı.

Durumun fark edilmesinin ardından olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri olaya karıştıkları belirlenen 4 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda çalınan malzemelerin bir kısmı ele geçirildi. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.Y., A.Ö. ile F.A. tutuklanırken, S.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mor Haritam uygulaması Ankara, Eskişehir ve İstanbuldan sonra AdanadaÖnceki Haber

Mor Haritam uygulaması Ankara, Eskişehir...

Bayramda 200 çocuk sevindireceklerSonraki Haber

Bayramda 200 çocuk sevindirecekler

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar