29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

Hisse devrinde anlaşamadığı ortağına sokak ortasından kurşun yağdırdı: 1 ölü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisse devrinde anlaşamadığı ortağına sokak ortasından kurşun yağdırdı: 1 ölü
Abone ol
ANKARA’DA İŞLETMELERİ ÜZERİNDEKİ HİSSE DEVRİ NEDENİYLE İKİ ORTAK ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ. KORKU DOLU O ANLAR BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Ankara’da işletmeleri üzerindeki hisse devri nedeniyle iki ortak arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Korku dolu o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, saat 19.00 sıralarında Demetevler Mahallesi 418’inci Cadde’de meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri ortakları Ahmet D. ve Azerbaycan uyruklu Şamil Xalid (30) arasında hisse devri nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede alevlenen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet D., belinden çıkardığı tabancayla ortağına ateş etmeye başladı. Xalid ile Ahmet D. arasında cadde üzerinde silahlı kovalamaca yaşandı. Xalid’in cadde üzerindeki bir manava yaralı halde sığındığını gören Ahmet D., 3 el daha ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kalbine isabet eden kurşunlarla birlikte hastaneye kaldırılan Xalid, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan sahış ise polis ekiplerine teslim olarak gözaltına alındı.



“Yol boyunca ateş etti”


Olayın tanıklarından Cahit Taş, “Dün akşam saatleriydi. Çalıştığımız sırada bağırma seslerini duyduk. Dışarıya çıktım. Bir kişi, önündeki başka bir kişiye ateş ediyordu. Saldırgan şahıs yol boyunca ateş etti. Vurulan kişinin hayatını kaybettiğini öğrendik. Borç sebebiyle yaşanan bir durummuş. Karşılıklı tartıştılar önce. Sonra da saldırgan silahla ateş etti. Vurulan kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Çok kalabalıktı etrafı. Ağır yaralıydı. Saldırganın da yakalandığını öğrendik” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası Köyceğizde tamamlandıÖnceki Haber

Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası...

Kurt sürüsü 13 keçiyi telef ettiSonraki Haber

Kurt sürüsü 13 keçiyi telef etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar