160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hisarcıkta Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcıkta Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz etkinliği
Abone ol
Hisarcık'ta "sağlık Için Hep Birlikte Yürüyoruz" Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Hisarcık Meslek Yüksek Okulu koordinasyonunda, Kaymakamlık ve İlçe Devlet Hastanesi’nin katkılarıyla ilçede "Sağlık İçin Birlikte Yürüyoruz" etkinliği düzenlendi.

Dünya Sağlık Haftası etkinlikleri çerçevesindeki etkinlik, sağlık bilincini artırmak ve toplumda fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacıyla "Sağlık İçin Adım Atalım, Birlikte Yürüyelim" mottosuyla gerçekleştirilen yürüyüşe, Kaymakam Muhammet Samet Bahar, Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Hisarcık İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil İbrahim Bircan, kurum amirleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar, belirlenen parkurda hep birlikte yürüyerek sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.

Kaymakam Muhammet Samet Bahar ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar etkinlikte birer konuşma yaparak toplumun sağlıklı yaşam bilincinin artırılması için bu tür etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirttiler. Ayrıca, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
8 yaşındaki İrem hayatını kaybetti: Endişelenen veliler çocuklarını okula göndermedi Önceki Haber

8 yaşındaki İrem hayatını kaybetti: Endi...

Antalyada Galata Turu sergisi Sonraki Haber

Antalyada Galata Turu sergisi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar