Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
23 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hırsızlık suçundan 29 yıl cezası vardı: jandarma kıskıvrak yakaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hırsızlık suçundan 29 yıl cezası vardı: jandarma kıskıvrak yakaladı
Abone ol
Osmaniye’de hırsızlık suçundan 29 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bir kişi İl jandarma ekipleri tarafından saklandığı yerde yakalandı.

Osmaniye’de hırsızlık suçundan 29 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bir kişi İl jandarma ekipleri tarafından saklandığı yerde yakalandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlulukla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Jandarma’nın dedektifleri JASAT ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uzun süredir aranan bir suçluyu yakaladı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda, “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlemek Suretiyle Hırsızlık” suçundan 29 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan İ.Ü. isimli şahıs, akrabasına ait saklandığı konutta yakalandı.

Yakalanan İ.Ü. isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Bu başarılı operasyon, Jandarma ekiplerinin kararlılıkla yürüttüğü çalışmaların bir sonucu olarak öne çıktı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlulukla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Halkın güvenliği ve huzuru için gerçekleştirilen bu tür operasyonların devam edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAKAB dönem başı toplantısı yapıldı Önceki Haber

BAKAB dönem başı toplantısı yapıldı

Dubai Kraliyet İş Konseyinden Murat Sancaka temsilcilik belgesi Sonraki Haber

Dubai Kraliyet İş Konseyinden Murat Sanc...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar