160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibiyle karşılaştılar, çığlık çığlığa kaçtılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hırsızlık için girdikleri evde ev sahibiyle karşılaştılar, çığlık çığlığa kaçtılar
Abone ol
Antalya'da Hırsızlık Amacıyla Girdikleri Evde Ev Sahibi Ile Karşılaşan Ve çığlık Atarak Kaçan 2 Kadın, Ekiplerinin Başarılı çalışması Sonucunda Manavgat-antalya Otobüsünde Yakalandı.

Antalya’da hırsızlık amacıyla girdikleri evde ev sahibi ile karşılaşan ve çığlık atarak kaçan 2 kadın, ekiplerin başarılı çalışması sonucunda Manavgat-Antalya otobüsünde yakalandı. Olay sonrası tanınmamak için bir inşaatta kıyafetlerini değiştirdikleri öğrenilen şüphelilerin, 25’in üzerinde hırsızlık kaydı bulunduğu belirtildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ve iki kadının hırsızlık amacıyla bir eve girdiği, ev sahibi ile karşılaşınca da kaçtıkları ihbarı üzerine polis ekipleri şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Harekete geçen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbarı yapan Bahattin Yılmaz ile görüştükten sonra şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Yılmaz’ın verdiği bilgi ve eşkal doğrultusunda çalışma başlatan Asayiş ekipleri; izlediği çok sayıda güvenlik kamerasından şüpheli 2 kadının girdikleri evin 4 sokak ilerisinde bir inşaata girerek tanınmamak için burada üzerlerini değiştirdiğini, ardından minibüs ile Ilıca-Kumköy kavşağına gelip otobüse binerek Antalya’ya gittiğini belirledi.

Ekipler ile yapılan görüşmelerin ardından şüpheli 2 kadın Antalya girişinde durdurulan otobüste yakalandı. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Antalya’dan alınarak Manavgat’a getirilen 2 kadın Bahattin Yılmaz tarafından teşhis edildi. 25’in üzerinde hırsızlıktan suç kaydı bulunan 2 kadının yarın Adliyeye çıkarılması bekleniyor. Ev sahibi Bahattin Yılmaz, gece iş yerinde nöbete kaldığını belirterek, "Evime gelip istirahate çekildim. Eşim işe gitmek için evden ayrılırken ben de yatmaya hazırlanıyordum. Zil uzun uzun çaldı. Kapıdaki mercekten baktığımda kapıda 2 tane tanımadığım kadın gördüm. Kadınların duymaması için koridordan odaya geçip eşim ve arkadaşımı arayıp hemen gelmelerini istedim. Koridora çıktığımda kadınları birden karşımda gördüm. Beni görünce çığlık atıp hızla merdivenlere koştular. Kadınların birisi kaçarken düştü. Hemen 112’yi aradım. Polisler gelip benimle görüştü. Az önce de kadınların yakalandığını öğrendim" dedi.

Kadınların kaçma anına ilişkin görüntüler ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TSK Mehmetçik Vakfının kurban bağış bedelleri belli olduÖnceki Haber

TSK Mehmetçik Vakfının kurban bağış bede...

İki otomobil çarpıştı, alkollü çıkan Litvanyalı sürücünün ehliyetine el konulduSonraki Haber

İki otomobil çarpıştı, alkollü çıkan Lit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar