18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hem kendi hem trafiğin can güvenliğini hiçe saydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hem kendi hem trafiğin can güvenliğini hiçe saydı
Abone ol
Skişehir'de Bir Eliyle Cep Telefonuyla Konuşurken Diğer Eliyle E-skuter Kullanan Sürücünün Tehlikeli Yolculuğu Cep Telefonu Kamerasına Yansıdı.

Eskişehir’de bir eliyle cep telefonuyla konuşurken diğer eliyle e-skuter kullanan sürücünün tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Odunpazarı ilçesine bağlı 71 Evler Mahallesi Adakkale Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde seyir halinde olan bir e-skuter sürücüsü, bir eliyle cep telefonunu kulağına tutarak görüşme yaparken diğer eliyle cihazı kontrol etmeye çalıştı. Hem kendi can güvenliğini, hem de trafikteki araç sürücülerini tehlikeye düşüren şahıs, arkasından gelen bir aracın kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Elektrikli Skuter Yönetmeliği gereğince e-skuterların manevra işaretleri dışında tek elle sürülmesi ve yaya yollarında kullanılması yasak olmasına rağmen sürücünün sorumsuz davranışı dikkat çekti. Trafiğin aktığı güzergahta kuralları ihlal ederek ilerleyen sürücü, bir süre sonra gözden kayboldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirden İnanlı Çeşmesi Mesire Alanına modern dokunuş Önceki Haber

Büyükşehirden İnanlı Çeşmesi Mesire Alan...

Batman JASATtan firari hükümlü operasyonu: 15 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı Sonraki Haber

Batman JASATtan firari hükümlü operasyon...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar