160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

HBB, ömrünü 3 engelli evladına adayan Süheyla teyzeyi unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HBB, ömrünü 3 engelli evladına adayan Süheyla teyzeyi unutmadı
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, 11 Mayıs Anneler Günü’nde 3 Engelli Evladına ömrünü Adayan Süheyla Ezer’i Ziyaret Ederek Başkan öntürk’ün Selamını Ilettiler.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ekipleri, Anneler Günü’nde 3 engelli evladına ömrünü adayan Süheyla Ezer’i ziyaret ederek Başkan Mehmet Öntürk’ün selamını ilettiler.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetler Şube Müdürlüğü, İhlas Haber Ajansı tarafından haberi yapılan Süheyla Ezer’i ve 3 engelli çocuğunu konteynerinde ziyaret etti. Anneler Günü vesilesiyle yapılan ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün selamları iletildi ve hediyeler takdim edildi. HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri, dayanışma ruhunu yaşatmaya ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik çalışmaların artarak süreceğini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehirde sigorta çetesi çökertildi: 3 tutuklama Önceki Haber

Kırşehirde sigorta çetesi çökertildi: 3...

Bayraklıda binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi Sonraki Haber

Bayraklıda binlerce uyuşturucu hap ele g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar