160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hayvanları otlatırken kaybolan 13 yaşındaki Emirhanı arama çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayvanları otlatırken kaybolan 13 yaşındaki Emirhanı arama çalışmaları devam ediyor
Abone ol
Ordu'nun Korgan Ilçesinde Küçükbaş Hayvanları Otlatmak Için Evden Ayrılan Ve Geri Dönmeyen çocuk Için Arama çalışmaları 2’nci Gününde Devam Ediyor.

Ordu’nun Korgan ilçesinde küçükbaş hayvanları otlatmak için evden ayrılan ve geri dönmeyen çocuk için arama çalışmaları 2’nci gününde devam ediyor.

Olay, ilçeye bağlı Belalan Mahallesi Absut Yaylası mevkisinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki Emirhan Dolak, dün sabah saatlerinde kendilerine ait küçükbaş hayvanları otlatmak için evden ayrıldı. Çocuğun eve dönmemesi üzerine aile aramaya başladı, saat 16.30 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp ihbarda bulundu.

Bölgeye gelen ekipler yaptıkları araştırmada, hayvan otlatmak için gitmiş olduğu bölgede göletin bulunduğunu, gölet kenarında ayak izlerinin olduğunu tespit etti. Emirhan Dolak isimli çocuğun gölete düşebileceği ihtimali üzerine ekipler dün akşam saatlerinde bölgede çalışmasını yoğunlaştırdı.

Olayın ikinci gününde Ordu Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama ekipleri, AFAD, jandarma ile polis ekipleri ve vatandaşlar gölet içerisinde ve çevresinde arama çalışmalarına devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyidoğlu Gıda, yeni ürünleriyle WorldFood İstanbula katılıyorÖnceki Haber

Seyidoğlu Gıda, yeni ürünleriyle WorldFo...

Jandarma olayların yüzde 99unu aydınlattıSonraki Haber

Jandarma olayların yüzde 99unu aydınlatt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar