160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Havranda öğrencilere iyi tarım ve organik üretim eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Havranda öğrencilere iyi tarım ve organik üretim eğitimi verildi
Abone ol
Balıkesir’in Havran Ilçesine Bağlı Kocadağ Mahallesi'nde Bulunan Damlalar Ilkokulu öğrencileri, Iyi Tarım Uygulamaları Ve Organik Tarım Konusunda Bilgilendirildi.

Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Kocadağ Mahallesi’nde bulunan Damlalar İlkokulu öğrencileri, iyi tarım uygulamaları ve organik tarım konusunda bilgilendirildi.

Havran Kaymakamı Enver Özderin, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Emre Çakan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir’in katılımıyla gerçekleşen eğitimde, Ziraat Mühendisleri Mesut Bodur ve Roza Savaşlı tarafından öğrencilere insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen tarımsal üretim yöntemleri anlatıldı. Eğitimde, kimyasal girdi kullanılmadan yapılan organik üretim ile iyi tarım uygulamalarının izlenebilirliği, sürdürülebilirliği ve güvenilir ürün arzının sağlanmasına yönelik bilgiler verildi.

Program kapsamında, belediyelerin katkılarıyla öğrencilere organik süt ve iyi tarım ürünü olan mandalina dağıtıldı. Eğitime destek veren Kocadağ Okul Müdür Yetkili Öğretmeni Tülay Kıran ve öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EFF 22nci kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyorÖnceki Haber

EFF 22nci kez sinemaseverlerle buluşmaya...

İGA İstanbul Havalimanı ve Emiratesten iş birliği anlaşmasıSonraki Haber

İGA İstanbul Havalimanı ve Emiratesten i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar